Scorpionul albastru ințeapă cancerul

Posted by admin 18.03.2015 0 Comment(s)

Dr. Fabio Jesus Linares, director  la LABIOFAM  S.A laboratories:

 

"Vidatox îmbunătățește calitatea vieții pacienților cu cancer"

 

Am introdus anumite modificări în VIDATOX PLUS şi am păstrat eficienţa lui.

 

Ingredientul activ farmaceutic rămâne veninul de scorpion albastru. Ea se scurge în picături din coada lui prin impuls electronic. Este vorba numai despre specia Rhopalurus  junceus. Aceasta este un venin incredibil!…  Colectăm scorpioni în centre de laborator deschise în fiecare provincie cubaneză. Îi marcăm pe acei de la care am luat picături şi îi lăsăm din nou în natură. Acesta este un proiect regenerabil care protejează mediul natural.

 

 

Noi nu suntem singurii care lucrează cu scorpioni. Același lucru se face şi în China, şi în SUA, dar ei folosesc alte două specii diferite. Scorpionul studiat de chinezi are calităţi puternice de influenţă dar încă are nevoie de cercetări.

 

 

Americanii la rândul lor s-au concentrat asupra unei specii care trăieşte în Israel şi al cărui venin este afectiv asupra tumorilor care se găsesc în special la nivelul creierului. Pe când veninul pe care îl folosim noi, Rhopalurus junceus, găsește singur cancerul, depistându-l oriunde în organism şi atacându-l. În afară de această calitate, el are un efect analgezic şi antiinflamator. Adică 3 in 1. Permite, chiar şi bolnavilor aflaţi în stadiu înaintat al bolii să îşi îmbunătăţească calitatea vieții şi chiar să renunţe la administrarea morfinei. Nu din întâmplare Vidatox Plus  este utilizat cu succes în 17 ţări din America, Asia şi Africa. Acum, prin Bulgaria, el pătrunde şi în Europa.

 

Produsul este ușor de obţinut şi de produs, este ecologic, nu are efecte secundare nocive, ajutând întotdeauna pacientul. Ne vom abține sa spunem ca el vindeca cancerul şi îl recomandam ca un mijloc puternic pe lângă tratamentul principal. Dar noi avem rezultate foarte bune la analizele făcute timp de 15 ani, până în prezent, care dovedesc că Vidatox Plus, în majoritatea cazurilor, opreşte creșterea tumorilor. Are efect pozitiv la 75%  dintre pacienți.

 

 

De fapt cancerul se naște împreună cu noi. Dacă se va dezvolta sau nu, depinde de mulți factori externi. Cel mai important este diagnosticul timpuriu deoarece permite măsuri în timp util pentru a fi luate. Scopul preparatelor precum Vidatox Plus este de a transforma aceasta boala într-o boală pur şi simplu intr-o boală cronică şi controlabilă – aceasta este direcţia noastră de mers.

 

Diagnosticul precoce este foarte important, deoarece permite măsuri în timp util pentru a fi luate. Scopul nostru este de a transforma aceasta boala intr-una cronica si controlabila prin utilizarea preparatelor ca Vidatox Plus.

 

În general, speciile Rhopalurus Junceus vii izolate de oameni - aceste scorpioni diferă de celelalte, care intră în casele din mediul rural. Există 47 de specii de scorpion din Cuba și 32 din ele pot fi găsite doar pe insula noastră. Rhopalurus Junceus este una dintre ele.

 

În laboratorul nostru, unde producem venin, îl colectăm de obicei, de la aproximativ 3 000-4 000 de scorpioni ale acestei specii. Avem șapte angajați - șase femei și un bărbat care recoltează veninul și pentru care această practică este una obişnuită şi astfel nu le este teamă de a lucra cu scorpionii. Momentan nu s-a raportat niciun accident. Scorpionii sunt hrăniţi de două ori pe săptămână și se storc câteva picături de venin o dată pe lună. Îi marcăm pe aceia, cărora le-a fost extras veninul, iar apoi îi eliberăm. Marcajul ne împiedică să prindem aceeaşi scorpioni, pe care i-am folosit deja.

 

Reproducerea scorpionilor este un proces foarte interesant. Sarcina lor poate dura de la 1-2 luni la 5-6 luni. Femela controlează această perioadă, în funcţie de condiţiile externe, cum ar fi temperatura aerului, umiditatea, prezenţa suficientă de hrană, etc. La naștere, de obicei, dă viață la 45-90 scorpioni. Aceştia sunt inițial portocalii și rotunzi. Puii de scorpion se hranesc la naştere cu hrana acumulată  intern înainte de naştere timp de două săptămâni. În această perioadă stau împreună cu mama. Micii scorpioni merg la ea după ce sunt gata să facă faţă cu viaţa. Legenda spune că ei îşi mănâncă mama - dar acest lucru nu este adevărat.

 

Scorpionii au viata de noapte. Dacă stati în laborator pe timp de noapte, fără a porni lumina veţi auzi un zumzet similar cu cel a unei cobre. Acesta este sunetul plăcilor situate pe burta scorpionilor. Dar dacă lumina se va aprinde, acest zgomot se va opri imediat.

 

Ne propunem să continuăm munca de cercetare, deși aceasta a dovedit deja că Vidatox PLUS îmbunătăţeşte semnificativ calitatea vieţii pacienţilor cu cancer. La început, când am iniţiat dezvoltarea produsului, am crezut că va afecta doar tumori cerebrale. Dar am descoperit deja că Vidatox PLUS are un efect pozitiv în toate dintre cele mai frecvente tipuri de cancer – de creier, de sân, de prostată, colon şi cancer pulmonar ....

 

Doza de administrare depinde de stadiul bolii. În cazul în care pacientul a luat deja morfină el ar trebui să bea 5 picături Vidatox Plus la fiecare 4 - 5 ore. Observaţiile noastre în astfel de cazuri dovedesc că pacientul își revine foarte repede şi se poate opri chiar să ia morfină, durerea dispare și starea generală a organismului începe să se îmbunătăţească.

Leave a Comment