Vidatox - Întrebări frecvente

Posted by admin 17.03.2015 0 Comment(s)

Tratamentul cu Vidatox PLUS dă întotdeauna rezultate bune?

Cele mai multe dintre cazurile care au fost tratate cu Vidatox PLUS  au fost pacienți în stadii avansate de boală.

Mulți dintre ei au raportat o îmbunătățire a calității vieții, alții au depășit cu mult prognosticul medical care le-a dat puțin timp de supraviețuire, iar unele persoane au reușit să învingă cancerul.

Unii oameni nu știu că Vidatox PLUS  poate fi folosit împreună cu tratamentele convenţionale, fără interferențe negative.

De fapt, unii pacienți au raportat că utilizarea Vidatox PLUS  ajută la reducerea efectelor negative ale terapiilor convenţionale.

Este Vidatox PLUS  PLUS un produs sigur?

Da, este!

Deși principiul activ al Vidatox PLUS constă într-o toxină și, astfel, într-un produs farmaceutic, studiile de toxicologie disponibile au arătat că nu există reacţii adverse la pacienţii care iau medicamentul, indiferent de nivelul de diluare prescris.

 

De ce doctorul meu curant nu mi-a prescris Vidatox PLUS?

În momentul de față, medicamentul nu a fost testat știinţific sau nu au fost prezentate studii clinice și științifice prin care agențiile responsabile cu reglementarea medicamentelor din Uniunea Europeană să decidă dacă medicamentul este eficient sau nu pentru a lupta cu o anumită patologie.

Cu toate acestea, echipa medicală Labiofam are mulți ani de experiență în tratarea oricărui tip de cancer și poate prescrie cantitatea necesară de toxină în scopul de a obţine rezultate maxime pentru tratarea bolii cu care vă confruntați,  în cel mai bun mod.

 

 

Etichete: vidatox plus

Leave a Comment